Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων

Τελετή Απονομής Μεταπτυχιακών Τίτλων Σπουδών στο πλαίσιο των Διιδρυματικών Προγραμμάτων της ΣΣΕ και του Πολυτεχνείου Κρήτης

Την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2021, στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων (ΣΣΕ) στη Βάρη Αττικής, πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών, στο πλαίσιο των διιδρυματικών μεταπτυχιακών προγραμμάτων της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων με τη Σχολή Μηχανικών Παραγωγής και Διοικήσεως του Πολυτεχνείου Κρήτης.
Στην τελετή παρέστησαν ο Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Άγγελος Συρίγος, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης, ο Γενικός Επιθεωρητής Στρατού – Διοικητής Δόγματος και Εκπαίδευσης Αντιστράτηγος Άγγελος Ιλαρίδης, ο Επιτελάρχης του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγος Ιωάννης Παπαναγνώστου, ο Διοικητής της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων Υποστράτηγος Γεώργιος Κωστίδης, ο Κοσμήτορας της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων κ. Γεώργιος Καϊμακάμης και ο Κοσμήτορας της Σχολής Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης κ. Ευάγγελος Γρηγορούδης.
Συνολικά επιδόθηκαν 53 μεταπτυχιακοί τίτλοι στα αντικείμενα «Εφαρμοσμένη Επιχειρησιακή Έρευνα και Ανάλυση» και «Σχεδίαση και Επεξεργασία Συστημάτων».