Εγκαίνια Αμφιθεάτρου Αλίκης Περρωτή ΙΙ

Την  25 Σεπτεμβρίου 2019  στις εγκαταστάσεις της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων στη Βάρη Αττικής , πραγματοποιήθηκε η τελετή εγκαινίων του Αμφιθεάτρου ΑΛΙΚΗ ΠΕΡΡΩΤΗ ΙΙ με το οποίο ολοκληρώνεται η ανακαίνιση της πτέρυγας αμφιθεάτρων της Σχολής με δωρεά της κ. Αλίκης Περρωτή.

 Στην τελετή παρέστησαν ο Υφυπουργός Εθνικής  Άμυνας κ. Αλκιβιάδης Στεφανής , Ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγος Καμπάς Γεώργιος ,ο Γενικός Επιθεωρητής Στρατού και Διοικητής Δόγματος και Εκπαίδευσης  Αντιστράτηγος Νομικός Αντώνιος η κ.Αλίκη Περρωτή  με τον σύντροφο της κ. SETH FRANK , πλήθος συγγενών και φίλων προσκεκλημένων της κ.Περρωτή , Ανώτατοι και Ανώτεροι Αξιωματικοί και το σύνολο του Συντάγματος  των Ευελπίδων.

Με τις εν λόγω ανακαινίσεις  στο  Αρχαιότερο Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα της Χώρας δημιουργούνται υπερσύγχρονες τεχνολογικά εγκαταστάσεις και υποδομές στις οποίες οι Ευέλπιδες θα παρακολουθούν  τα ακαδημαϊκά τους μαθήματα και παράλληλα θα υφίσταται η δυνατότητα διοργάνωσης συνεδρίων και  δράσεων διεθνούς εμβέλειας και προβολής της χώρας και των Ενόπλων Δυνάμεων .