Δραστηριότητες

Μάρτιος 04, 2021

Την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2021, πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Τιμών του Διοικητηρίου της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, η τελετή ορκωμοσίας των Επιλαχόντων Πρωτοετών Ευελπίδων, τάξεως 2024 «Λγος (ΜΧ) Σωτήριος Σταυριανάκος». Η τελετή πραγματοποιήθηκε χωρίς προσκεκλημένους τηρώντας  τα μέτρα προστασίας κατά της μετάδοσης του ιού COVID-19.

Σεπτέμβριος 18, 2020

Την Τετάρτη 09 Σεπ 20 πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Σχολής στη Βάρη, Αττικής η κατάταξη των πρωτοετών Ευελπίδων της τάξεως 2024 «Λγος (ΜΧ) Σταυριανάκος Σωτήριος». Κατατάχθηκαν συνολικά 164 πρωτοετείς, επίσης την Τρίτη 15 Σεπ 20 κατατάχθηκαν ακόμα 19 Ελληνοκύπριοι καθώς και 7 αλλοδαποί. Η κατάταξη έλαβε χώρα με πιστή τήρηση των οδηγιών που έχουν δοθεί από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας κατά της διασποράς του covid – 19. 

Σεπτέμβριος 14, 2020

Την Κυριακή 26 Ιουλ 2020 ολοκληρώθηκε η θερινή στρατιωτική εκπαίδευση της Σχολής Ευελπίδων, η οποία πραγματοποιήθηκε τη φετινή χρονιά στην περιοχή του Λιτοχώρου και του Υμμητού.

Μετά την ολοκλήρωση του ακαδημαϊκού εξαμήνου, ξεκίνησε η τελευταία περίοδος στρατιωτικής εκπαίδευσης. Με άξονα την άρτια στρατιωτική κατάρτιση, παράλληλα με την πιστή εφαρμογή των μέτρων πρόληψης και αποφυγής της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, η εκπαίδευση διεξήχθη εκ περιτροπής στο Λιτόχωρο και στους χώρους ασκήσεων της Σχολής, εντός των οποίων λαμβάνουν χώρα αντικείμενα όπως τεχνική αναρρίχηση, αποβίβαση...