Δραστηριότητες

Ιούνιος 30, 2020

Την Παρασκεύη, 26 Ιουνίου 2020, πραγματοποιήθηκε στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, η ορκωμοσία των Ανθυπολοχαγών τάξης 2020 «Υποστράτηγος Πεζικού Κωνσταντίνος Δαβάκης». Η σεμνή τελετή υλοποίηθηκε παρουσία της ΑΕ ΠτΔ κ. Κατερίνας Σακελλαροπούλου, η οποία απένειμε τα ξίφη στους νέους Ανθυπολοχαγούς, με πιστή τήρηση  των μέτρων προστασίας, απέναντι στον COVIND-19. Στην τελετή παρέστησαν ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ.  Νικόλαος Παναγιωτόπουλος, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Αλκιβιάδης Στεφανής, εκπρόσωποι της Βουλής και των κομμάτων, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, ο Αρχηγός ΓΕΣ...

Ιούνιος 03, 2020

Από 28 Μάϊ έως 5 Ιουν 20 διεξάγονται οι πτυχιακές εξετάσεις της IV Τάξης και θα  ακολουθήσουν οι προαγωγικές εξετάσεις των υπολοίπων τάξεων, απο 9 έως 19 Ιουν 20 σύμφωνα με τις οδηγίες και συστάσεις της Εθνικής Επιτροπής Δημοσίας Υγείας για την αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού COVID - 19. 

Μάιος 21, 2020

Την Τρίτη, 19 Μαϊου 2020, πραγματοποιήθηκε  η επιστροφή των Ευελπίδων από άδεια 15 ημερών, η οποία χορηγήθηκε κατόπιν εντολής του κ. ΥΕΘΑ. Κατά την άφιξή τους, εφαρμόστηκε το πρωτόκολλο ελέγχου και εξέτασης σε όλους τους Ευέλπιδες, από το προσωπικό υγειονομικής υποστήριξης της Σχολής, κατά τη διάρκεια του οποίου δεν διαπιστώθηκε κανένα κρούσμα.