Δραστηριότητες

Οκτώβριος 17, 2019

Την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019 διοργανώθηκε από τη Γραμματεία του Ανώτατου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων και την Περιφέρεια Αττικής αγώνας δρόμου Μνήμης και Τιμής «Μπλοκ 15 Χαϊδάρι – Σκοπευτήριο Καισαριανής», απόστασης 14 χλμ, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Αθήνα Ελεύθερη 1944 – 2019». Στον αγώνα συμμετείχε η Σχολή με αντιπροσωπεία 18 Ευελπίδων και 3 Αξκών, με επικεφαλής και συμμετέχοντα τον Διευθυντή Στρατιωτικής Εκπαίδευσης της Σχολής, Ταξίαρχο Πολύχρονο Αναστάσιο.

Οκτώβριος 17, 2019

Την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019 διοργανώθηκε από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, σε συνεργασία με τον Δήμο Αμφίπολης και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Νέων Κερδυλλίων, με τη συνδρομή της Γραμματείας του Ανώτατου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων, ο «ΔΡΟΜΟΣ ΘΥΣΙΑΣ ΚΕΡΔΥΛΛΙΩΝ 2019», με αφετηρία και τερματισμό την Πλατεία Νέων Κερδυλλίων . Στον υπόψη αγώνα η Σχολή συμμετείχε με αντιπροσωπεία 28 Ευελπίδων και 1 Αξκού. Επισημαίνεται ότι η ΕΙΙ Θωμά Ναταλία κατέλαβε την 3η θέση στην κατηγορία των γυναικών.

Οκτώβριος 01, 2019

Την  25 Σεπτεμβρίου 2019  στις εγκαταστάσεις της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων στη Βάρη Αττικής , πραγματοποιήθηκε η τελετή εγκαινίων του Αμφιθεάτρου ΑΛΙΚΗ ΠΕΡΡΩΤΗ ΙΙ με το οποίο ολοκληρώνεται η ανακαίνιση της πτέρυγας αμφιθεάτρων της Σχολής με δωρεά της κ. Αλίκης Περρωτή.

 Στην τελετή παρέστησαν ο Υφυπουργός Εθνικής  Άμυνας κ. Αλκιβιάδης Στεφανής , Ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγος Καμπάς Γεώργιος ,ο Γενικός Επιθεωρητής Στρατού και Διοικητής Δόγματος και Εκπαίδευσης ...

Σεπτέμβριος 26, 2019

Την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε αγώνας δρόμου 25 χλμ, αφιερωμένος στη μάχη των Θερμοπυλών, με την επωνυμία «Πορεία Τιμής Λεωνίδα Τρόπαιο 2019», με τη συνδρομή του Ανωτάτου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων, κατά μήκος της Ανοπαίας Ατραπού, επί του όρους Καλλιδρομίου της περιοχής των Θερμοπυλών. Στον υπόψη αγώνα συμμετείχε αντιπροσωπεία της Σχολής με 1 Αξκό και 29 Ευέλπιδες, καθώς και αντιπροσωπείες από τη Ρουμανική Στρατιωτική Ακαδημία «Nicolae Balcescu» 4 σπουδαστές και από το Καναδικό Βασιλικό Στρατιωτικό Κολέγιο Αγίου Ιωάννη «Royal Military College Saint – Jean» 2...